Sinds 1985

Sinds 1985 is de naam Bouwbedrijf Scharenberg verbonden met de bouw. Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij kunnen pronken op onze jarenlange ervaring in alle aspecten die met de bouw verbonden zijn. Deze ervaring heeft ons ook geleerd dat wij als bedrijf continu moeten verbeteren aan onze kwaliteit en producten.

In deze snel veranderende samenleving, moet je als bouwbedrijf altijd goed up-to-date blijven over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Verbeteringen door o.a. ons lidmaatschap van Bouwend Nederland. Dit lidmaatschap geeft aan opdrachtgevers de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.

Wie bouwbedrijf Scharenberg in een woord wil karakteriseren komt al snel uit op veelzijdige werkzaamheden. Ons bedrijf verzorgt naast nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, ook onder andere onderhoud, restauratie en verbouwingen. Bij Bouwbedrijf Scharenberg ben je van begin tot eind in goede handen.

Scharenberg bouw

Bouwbedrijf Scharenberg beschikt over een moderne machinale houtbewerkingsafdeling welke voldoet aan alle geldende eisen op gebied van arbo, veiligheid en milieu. Door de mogelijkheid om alles in eigen beheer te realiseren worden levertijden tot een minimum beperkt en blijft een hoge kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd. De laatste jaren is de vraag naar houten kozijnen, ramen en deuren voor renovatie en verbouwingen explosief gestegen. Bouwbedrijf Scharenberg b.v. heeft een aparte bedrijfstak binnen de onderneming opgezet voor deze producten. Wij produceren niet alleen voor eigen werken maar ook voor particulieren, zzp’ers en collega aannemers. Alle denkbare kozijnen, ramen en deuren zijn door ons te vervaardigen en worden standaard afgeleverd in grondverf met een dikte van 80mu. Een korte levertijd en hoogwaardig eindproduct is een van onze sterke punten. Prefab elementen Het klimaat veranderd (weer), de bouwtijd moet korter en de kwaliteit van het eindproduct moet gewaarborgd blijven.

Reden voor Bouwbedrijf Scharenberg b.v. om zo veel mogelijk producten prefab te vervaardigen. In de modern uitgeruste hal voor prefab onderdelen wordt onder andere het volgende geproduceerd: - houten wanden voor semi-bungalows - houten eindgevels - dakkapellen - zoldervloeren - carports