Woningbouw

Voor professionele en betrouwbare aannemer bent u bij Scharenberg Bouw aan het juiste adres. Met onze ervaring in combinatie met onze expertise vakkennis van ons personeel, staat een passende oplossing voor onze klanten garant. Onze specialisten denken graag actief met u mee, geven daarbij deskundig advies en daarnaast neemt Scharenberg Bouw desgewenst het gehele traject voor haar rekening.

Tijdens de bouw streven wij altijd naar hoge kwaliteit, zonder daarbij de wens van de klant uit het oog te verliezen. Wij weten als geen ander, dat bij het bouwen van een huis veel meer komt kijken dan alleen stenen stapelen. Het is een kwestie van goed overleg, professionele samenwerking en duidelijke afspraken maken. Wij streven er al jaren voor om alle activiteiten dusdanig te stroomlijnen dat we altijd een goed eindresultaat kunnen afleveren.

Scharenberg Bouw is de expert in de woningbouw, wij staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit en onze Twentse nuchterheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Verbouw

Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen? Meer ruimte creƫren? Heeft u een fantastisch plan voor een oude boerderijwoning, is uw gedateerde badkamer aan vervanging toe, u wilt uw keuken verbouwen, meer ruimte voor uw kinderen of toch een carport aan uw huis laten bouwen? Voor iedere soort verbouwing kun je terecht bij Scharenberg Bouw.

Wij verbouwen regelmatig nieuwe keukens, carports en andere mogelijkheden voor onze klanten. Bij Scharenberg Bouw verbouwt u in de breedste zin van het woord. Heeft u een kleine of grote verbouwing? Wij helpen u als bouwbedrijf graag met het realiseren van uw woonwensen.

Heeft u een verbouw idee en bent u op zoek naar een specialist in het verbouwen van woningen? Wij helpen u graag op weg aan de hand van deskundig advies.

Utiliteitsbouw

Scharenberg Bouw is de specialist in het bouwen van bedrijfshallen en kantoren. Wilt u een kantoor bouwen of bent u op zoek naar een bouwbedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van grote bedrijfshallen? Bij Scharenberg Bouw bent u aan het juiste adres en kunt u deze klus zeker toevertrouwen.

In overleg net de opdrachtgever kijken wij naar de meest efficiƫnte bouwmethode, gebruiksfunctie en uitstraling van het gebouw. Tijdens dit proces ben u als opdrachtgever altijd nauw betrokken bij de opdracht. Dit alles om samen zo optimaal mogelijk en betoverend gebouw te realiseren.

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van kantoorruimtes of andere soort bedrijfshallen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe pand een echte eyecatcher wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten.

Renovatie en onderhoud

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren en onderhouden van (historische) bouwwerken. Daarnaast herstellen wij ook gebouwen, zo kunnen ze weer jarenlang mee.

Wij renoveren gebouwen voor zowel particulieren, stichtingen en landgoedeigenaren. Voor deze eigenaren zij wij de aangewezen partij om (historische) gebouwen weer in de oude staat te renoveren en deze mogelijk een nieuwe bestemming geven. Hierbij kun je denken aan woningen, B&B of bijvoorbeeld appartementen.

Door onze jarenlange ervaring, vakmanschap, kennis en kunde op dit gebied. Wij geven uw gebouw gegarandeerd 2e leven zonder de karakteristieke waarde, details en uitstraling aan te tasten maar wel met een verhoogd wooncomfort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Buiten-verblijven

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare bouwer voor uw buitenverblijf, dan is Scharenberg Bouw de juiste keuze. Dit bouwbedrijf heeft onlangs verschillende projecten opgeleverd die een lust voor het oog zijn.

Een van de recente projecten van Scharenberg Bouw is een prachtige houten veranda, ontworpen en gebouwd op maat voor een klant. De veranda is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, en biedt een fantastisch uitzicht op de omgeving. Het is gebouwd met duurzame materialen van hoge kwaliteit en is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

teammember

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op