Bouwbedrijf Scharenberg beschikt over een moderne machinale houtbewerkingsafdeling welke voldoet aan alle geldende eisen op gebied van arbo, veiligheid en milieu.
Door de mogelijkheid om alles in eigen beheer te realiseren worden levertijden tot een minimum beperkt en blijft een hoge kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd.

De laatste jaren is de vraag naar houten kozijnen, ramen en deuren voor renovatie en verbouwingen explosief gestegen. Bouwbedrijf Scharenberg b.v. heeft een aparte bedrijfstak binnen de onderneming opgezet voor deze producten.

Wij produceren niet alleen voor eigen werken maar ook voor particulieren, zzp’ers en collega aannemers. Alle denkbare kozijnen, ramen en deuren zijn door ons te vervaardigen en worden standaard afgeleverd in grondverf met een dikte van 80mu. Een korte levertijd en hoogwaardig eindproduct is een van onze sterke punten.

Prefab elementen
Het klimaat veranderd (weer), de bouwtijd moet korter en de kwaliteit van het eindproduct moet gewaarborgd blijven. Reden voor Bouwbedrijf Scharenberg b.v. om zo veel mogelijk producten prefab te vervaardigen. In de modern uitgeruste hal voor prefab onderdelen wordt onder andere het volgende geproduceerd:

- houten wanden voor semi-bungalows
- houten eindgevels
- dakkapellen
- zoldervloeren
- carports

Bekijk onze projecten